onsdag 21 april 2010

Funkasaurus Rex!

tänkte endast skvallpa av mig litta låttips:

#1 Aloe Blacc - I Need A Dollar; härligt soulig/funkig/motownig låt som även är ledmotivet till mark wahlbergs nya tv-produktion How to make it in america.

#2 The Black Keys - Tighten Up; första singel från sjätte & nya plattan av de underbara killarna i the black keys. en riktigt välproducerad bluesig/funkig låt, en av deras bästa vill jag nog tillstå!

#3 We Are Wolves - Blue; vet inte så mkt om denna låt mer än att den är riktigt bra och att sångarens röst låter jäkligt bekant. musikvideon är också rätt estetiskt vacker.

#4 Caribou - Odessa; jäkligt hypad låt i "bloggosfären". skön melankolisk electro när den äro som bäst. senaste skivan är för övrigt också klart hörvärd.

#5 The Radio Dept.- Never Follow Suit; ruggigt RUGGIGT bra lo-key låt som är perfekt för dagar då sol får för sig att titta fram, värma ens ansikte och får en att inse att livet kan va ganska jädra härligt!!

PS: måste lobba för ett live-framträdande jag hittade med Devendra Banhart där han sitter på en matta i en dalahäst-inspirerad-kaftan och de är bara så jäkla bra och vackert! SE&LYSSNA!!

FRID!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar